Belrio

Rijselstraat 16-28 | Kerkstraat 13-17 8930 Menen

“Wonen in het kloppende hart van Menen”
Bent u op zoek naar een energiezuinig en modern appartement in het bruisende centrum van Menen? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

De werken aan de ondergrondse garages zijn gestart. Binnenkort verrijzen er
13 gloednieuwe appartementen en 4 handelsruimtes aan de Rijselstraat. De 3 nieuwe gezinswoningen worden in de Kerkstraat gerealiseerd.

Op slechts enkele meters afstand van de Grote Markt. Deze unieke woon- en winkellocatie biedt niet alleen een geweldige centrale ligging, maar ook tal van voorzieningen die uw woongenot naar een hoger niveau tillen.

  • Toekomstgericht wonen
  • Groen binnenplein
  • Zonnepanelen E-peil 10
  • Ondergrondse garages
  • Berging en fietsplaatsen
  • Vanaf 302.000€
  • 6% btw hier nog mogelijk
30% verkocht
Belrio Menen appartement Rijselstraat
Rijselstraat Menen Belrio Nieuwbouwappartement
Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Centrale locatie

Deze nieuwe appartementen bevinden zich in het epicentrum van Menen. Gemakkelijk, snel en dichtbij alle voorzieningen en faciliteiten die de stad te bieden heeft. De nabijheid van de Grote Markt betekent dat u kunt genieten van de levendige sfeer, restaurants, winkels en culturele evenementen, allemaal op loopafstand.

De benedenverdieping van het gebouw wordt bestemd voor commerciële doeleinden. Een van de belangrijkste doelstellingen van Belrio is een gezellig dorpsgevoel creëren. Daarom kozen we bewust voor de combinatie van ruime appartementen met handelspanden. Het vormt een plaats van samenzijn – een nieuw ontmoetingspunt voor jong en oud. De parktuin met een ruim terras achteraan voor brasserie of horeca, zal daar zeker toe bijdragen.

Bekijk onderaan ons aanbod handelsruimtes vanaf 100m².

Belrio Menen Rijselstraat Appartementen – Webversie Klein
Belrio Menen Rijselstraat Appartementen – Webversie Klein
Omgeven in't groen

Ontdek de groene parktuin, perfect geïntegreerd te midden van deze prachtige residenties. Strategisch gelegen tussen de eigentijdse appartementen en de nieuwe woningen, creëren we een nieuw aangelegde parktuin. Een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen. Met een gezellige relax-arena en de verfrissende, nieuwe tuin, vormt het binnenplein een naadloze overgang tussen het bruisende stadscentrum en de rustige groene omgeving.

De ideale plek om te wonen.

Kopzorgen over de verkoop van uw huidige woonst? Laat het ons weten. We stemmen af naar uw wensen en helpen u bij zowel verkoop als aankoop.

Belrio Menen appartement Rijselstraat
Belrio Menen appartement Rijselstraat
Ondergrondse garages, bergingen en fietsplaatsen

We begrijpen het belang van veilige parkeerfaciliteiten en voldoende ruimte om uw fiets op te bergen. Daarom bieden wij ondergrondse garages en een ruime fietsenstalling, zodat uw voertuig en fiets altijd veilig en beschermd is. De fietsplaats voorzien van afsluitbaar stopcontact, maakt het mogelijk uw elektrische fiets te allen tijde op te laden. Terwijl u gerust bent dat deze veilig en droog binnen staat.

Extra opbergruimte is steeds welkom. De afgesloten bergingen bieden extra opbergmogelijkheden, naast de afvalberging waar een apart lokaal voor is voorzien.

Belrio Appartementen Rijselstraat Menen
Belrio Menen appartement Rijselstraat
Bespaar door verlaagde btw

Denkt u eraan uw huidige woonst te verkopen om daarna de gelden in een nieuwbouw appartement te steken? Goed idee, deze nieuwbouwappartementen komen nu nog in aanmerking voor aankoop aan verlaagde btw 6% ipv 21% op uw enige, eigen woning. U bespaart hierdoor het verschil aan btw op de facturen tot eind 2024.

Dit betekent een besparing van maar liefst 32.000€ op uw nieuwbouwappartement. De notariële akte dient in 2024 verleden te worden. Huidige regelgeving loopt tot 31 december 2024. Profiteer dus nu nog.

Interesse?
Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Louise Wastyn
Woonadviseur projecten
  • BIV erkend 514.525
Louise Wastyn
Johan Wastyn
Projectingenieur
Johan Wastyn