Rijselstraat

Rijselstraat 16-28 8930 Menen

Nieuwe Appartementen te Menen:
Luxueus Wonen in het Hart van de Stad!

Bent u op zoek naar een modern en comfortabel appartement in het bruisende centrum van Menen? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Binnenkort zullen er gloednieuwe appartementen verrijzen aan de Rijselstraat, op slechts een steenworp afstand van de Grote Markt. Deze unieke woonlocatie biedt niet alleen een geweldige centrale ligging, maar ook tal van voorzieningen die uw woongenot naar een hoger niveau tillen.

Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Voorgevel 02 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Voorgevel 02 – Resolutie (web)
Centrale locatie

Deze nieuwe appartementen bevinden zich in het hart van Menen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle voorzieningen en faciliteiten die de stad te bieden heeft. De nabijheid van de Grote Markt betekent dat u kunt genieten van de levendige sfeer, restaurants, winkels en culturele evenementen, allemaal op loopafstand.

De benedenverdieping van het gebouw wordt bestemd voor commerciële doeleinden.

Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Ondergrondse garages en fietsberging

We begrijpen het belang van veilige parkeerfaciliteiten en voldoende ruimte om uw fiets op te bergen. Daarom bieden wij ondergrondse garages en een ruime fietsenstalling, zodat uw voertuig en fiets altijd veilig en beschermd zijn.

Prijzen en lastenboek

De prijzen en het lastenboek voor deze appartementen zijn momenteel in opmaak en zullen binnenkort beschikbaar zijn. Als u geïnteresseerd bent in deze unieke woonkans, raden we u aan om uw gegevens achter te laten. Door uw gegevens achter te laten, komt u op de lijst en krijgt u als eerste de keuze uit de beschikbare appartementen zodra de verkoop van start gaat.

Interesse?
Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Louise Wastyn
Woonadviseur projecten
  • BIV erkend 514.525
Louise Wastyn
Johan Wastyn
Projectingenieur
Johan Wastyn

Klaar om
te investeren

Een verstandige keuze! Het is een veilig en rendabel alternatief op het spaarboekje of beleggen in aandelen. Bovendien kan het al met een beperkt budget.