Investeren

Nieuwbouw
wint aan populariteit

Icon Invest Return
Icon Invest Return
Woning Lauwe Te Koop Forum Schonekeer (5)
Woning Lauwe Te Koop Forum Schonekeer (5)
beleggen in bakstenen biedt u meer garantie op rendement

Op korte termijn geniet je maandelijks van huurinkomsten en op lange termijn profiteer je van de meerwaarde in geval van verkoop.

Omdat we voor de architectuur en de afwerking uitsluitend kiezen voor duurzaam kwaliteitsmateriaal, zijn Invest Build-eigendommen bijzonder aantrekkelijk. Uw investering is veilig en krijgt maximaal de ruimte om te renderen.

Icon Invest Hand
Icon Invest Hand
Grijspeerdsstraat 2 8830 Gits35
Grijspeerdsstraat 2 8830 Gits35
u zoekt vastgoed dat rendeert

Eigendommen die goed gelegen en kwalitatief gebouwd zijn. In buurten waar het nu al aangenaam leven is.

Dat is exact waar onze focus op ligt. We investeren enkel in projectgronden waar we 100% achter staan voor herontwikkeling.

We bouwen projecten om mooi te wonen, die makkelijk te verhuren zijn en waarmee je een mooi rendement zal behalen. Dit aan de hand van aantrekkelijke locaties die gelegen zijn in de juiste buurten en door grondige research van de verhuurmarkt.

Vastgoed
een veilige keuze

Icon Piggy Bank
Icon Piggy Bank
0006
0006
berekende investering en mooie aanvulling op uw inkomen

Een investering in Invest Build-vastgoed is een bron van inkomsten. Onze nieuwbouwwoningen en -appartementen garanderen een hoge huurzekerheid. Zo genereert u inkomsten waarmee u de aankoopkosten snel terugverdient.

Is de huur hoger dan uw maandelijkse aflossing, dan zal u op korte tijd meer inkomsten genereren dan kosten. Na een lagere tijd is uw lening uiteindelijk afbetaald. Dan geniet u zelf een volledig extra inkomen zonder dat u er veel moet voor doen.

Waarom investeren
in Invest Build nieuwbouw

 • kwaliteit

  Elk project van Invest Build wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en voldoet aan de strenge energie-eisen van vandaag.

  Onze kwalitatief afgewerkte appartementen zal u gemakkelijk verhuren en bezorgen u minder zorgen. U kan makkelijk verhuren voor een hogere prijs. Je huurders genieten van het comfort, terwijl je vastgoedinvestering meteen loont.

  Icon Award
  icon-award
 • waardevast

  Invest Build bouwt steeds op vlot bereikbare plaatsen waar het goed wonen is. In buurten met veel potentieel, waar mensen zich graag voor lange tijd vestigen.

  Zo creëren we een blijvende meerwaarde, voor u als bewoner, investeerder én voor uw huurders.

  Icon House Circle Check
  icon-house-circle-check
 • vaste prijs

  De overeengekomen prijs in de compromis is de basisprijs die vastligt. Deze vaste prijs wordt niet gewijzigd doorheen het bouwproces.

  Vroeg instappen betekent een brede waaier aan afwerkingskeuzes, steeds binnen uw vooropgesteld budget.

  Icon Money Check Dollar Pen
  icon-money-check-dollar-pen
 • met oog op de toekomst

  Woonprojecten met dát stapje voor: innovatief en duurzaam.

  Toekomstgericht streven we naar de blijvende betaalbaarheid van nieuwbouw. Vernieuwing is nodig. Bij de realisatie van onze nieuwbouwprojecten denken we na over milieuvriendelijke materiaalkeuzes, duurzame technieken en dit binnen een efficiënt bouwproces.

  Je verwerft vastgoed gebouwd volgens optimale woonnormen en met maximaal wooncomfort.

  Icon Arrows Rocket
  icon-arrows-rocket