Over ons

Invest Build
meets woonplezier

Woningen Te Koop Het Paradijs Rekkem 17
Woningen Te Koop Het Paradijs Rekkem 17
20200611 Rekkem 02
20200611 Rekkem 02

Een nieuwbouw op maat die je zelf naar eigen smaak en budget inricht. Je wil er graag zelf wonen of er is ruimte voor een investering in vastgoed voor verhuur. Invest Build ontwikkelt kleine en middelgrote residentiële projecten. We leveren perfect afgewerkte nieuwbouw woningen en appartementen af.

In 2011 werd Invest Build opgericht met als doel betaalbare sleutel-op-de-deur nieuwbouw te ontwikkelen. We zijn een rechtstreeks aanspreekpunt voor de kopers. Bij ons koopt u als het ware rechtstreeks bij de bouwfirma. Een win-win voor zowel koper als verkoper.

Bij de selectie van bouwgronden, de inplanting van onze woonprojecten en bij de bewuste keuze voor hoogwaardige materialen hanteren we één norm: kwaliteit. De kwaliteit die we leveren wordt door tal van tevreden klanten opgepikt.

De jonge generatie aan het roer, gesteund door de ruime expertise in de bouw van vorige generaties, maakt van Invest Build een sterk en vooruitstrevend bedrijf.

Sterktes
golf aan kennis en ervaring

 • all-in service

  U profiteert van onze kennis en ervaring bij de ontwikkeling over het bouwproces tot de verkoop. Geniet het totaalpakket en communicatie via één vast aanspreekpunt.

  We ondersteunen u bij de aankoop van het vastgoed, kiezen van de interieurafwerking tot de intrek in de nieuwbouw met service na verkoop.

  Icon House Circle Check
  icon-house-circle-check
 • continu aan uw zijde

  We begeleiden u bij de aankoop én nemen u mee doorheen de opbouw en de afwerking.

  U geniet de begeleiding voor het maken van de afwerkingskeuzes dankzij onze eigen interieurarchitecte.

  Wij staan u op elk moment bij met snelle en duidelijke antwoorden op uw vragen. We lichten u het stappenplan zorgvuldig toe, ongeacht wanneer u instapt bij ons in het project.

  Icon Person Circle Check
  icon-person-circle-check
 • persoonlijke aanpak

  In uw concrete situatie denken wij samen na over de juiste planning en aanpak.

  Je bouwt de nodige zekerheid in. We houden rekening met uw verkoop- en verhuisplannen en zorgen ervoor dat de bouw op het afgesproken tijdstip opgeleverd en verhuisklaar is.

  Icon Comments Question Check
  icon-comments-question-check
 • vertrouwenspartner

  Bij ons weet u steeds waar u aan toe bent. Dit door de heldere communicatie en overzichtelijke budgetopvolging.

  U blijft continue op de hoogte van uw stand van zaken. We bewaken samen het vooropgestelde financieel plan, u komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

  Icon Handshake
  Icon Handshake
 • Aanspreekpunten
  Invest Build

  Louise Wastyn
  Woonadviseur projecten
  • BIV erkend 514.525
  Louise Wastyn
  Johan Wastyn
  Projectingenieur
  Johan Wastyn
  Frankie Duverger
  inkoop & perscontacten
  Frankie Grijze Achtergrond V2

  Ook achter de schermen - geeft ons voltallige team van ambitieuze experts en ingenieurs dagelijks het beste van zichzelf