Belrio

Rijselstraat 16-28 | Kerkstraat 13-17 8930 Menen

“Wonen in het kloppende hart van Menen”
Bent u op zoek naar een architecturaal hoogstaand en modern appartement in het bruisende centrum van Menen? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Onlangs zijn de voorbereidende werken gestart. Binnenkort verrijzen er
13 gloednieuwe appartementen en 4 handelsruimtes aan de Rijselstraat. De 3 nieuwe gezinswoningen worden in de Kerkstraat gerealiseerd.

Op slechts enkele meters afstand van de Grote Markt. Deze unieke woon- en winkellocatie biedt niet alleen een geweldige centrale ligging, maar ook tal van voorzieningen die uw woongenot naar een hoger niveau tillen.

  • Toekomstgericht wonen
  • Groen binnenplein
  • Zonnepanelen E-peil 10
  • Ondergrondse garages
  • Berging en fietsplaatsen
  • Prijs vanaf 302.000€
15% verkocht
Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Voorgevel 02 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Voorgevel 02 – Resolutie (web)
Centrale locatie

Deze nieuwe appartementen bevinden zich in het epicentrum van Menen. Gemakkelijk, snel en dichtbij alle voorzieningen en faciliteiten die de stad te bieden heeft. De nabijheid van de Grote Markt betekent dat u kunt genieten van de levendige sfeer, restaurants, winkels en culturele evenementen, allemaal op loopafstand.

De benedenverdieping van het gebouw wordt bestemd voor commerciële doeleinden.

Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Groen binnenplein

Ontdek ons unieke groen binnenplein, perfect geïntegreerd te midden van deze prachtige residenties. Strategisch gelegen tussen de eigentijdse appartementen en de nieuwe woningen, biedt dit binnenplein een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen. Met een gezellige relax-arena en de aangelegde tuin, vormt het binnenplein een naadloze overgang tussen het bruisende stadscentrum en de rustige groene omgeving.

De ideale plek om te wonen.

Image31 – Opgewerkt
Image31 – Opgewerkt
Ondergrondse garages, bergingen en fietsplaatsen

We begrijpen het belang van veilige parkeerfaciliteiten en voldoende ruimte om uw fiets op te bergen. Daarom bieden wij ondergrondse garages en een ruime fietsenstalling, zodat uw voertuig en fiets altijd veilig en beschermd is. De fietsplaats voorzien van afsluitbaar stopcontact, maakt het mogelijk uw elektrische fiets te allen tijde op te laden. Terwijl u gerust bent dat deze veilig en droog binnen staat.

Extra opbergruimte is steeds welkom. De afgesloten bergingen bieden extra opbergmogelijkheden, naast de afvalberging waar een apart lokaal voor is voorzien.

Interesse?
Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Louise Wastyn
Woonadviseur projecten
  • BIV erkend 514.525
Louise Wastyn
Johan Wastyn
Projectingenieur
Johan Wastyn