Project-ontwikkelaar en vastgoedkantoor
in Geluwe

Bij uw zoektocht naar een betrouwbaar vastgoedkantoor in Geluwe stuit u niet zomaar op een doorsnee makelaar. U ontdekt een partner die niet alleen bemiddelt bij de verkoop van woningen maar deze ook vanaf de grond opbouwt. Het samengaan van projectontwikkeling en vastgoedbemiddeling garandeert een holistische benadering van de vastgoedwereld.

Home » Project-ontwikkelaar en vastgoedkantoorin Geluwe

Kies voor een totaalaanpak
van ons vastgoedkantoor in Geluwe

Nieuwbouw afwerking Invest Build
Nieuwbouw afwerking Invest Build
Appartementen Invest Build
Appartementen Invest Build

Een toegewijd vastgoedkantoor in Menen en Geluwe gaat verder dan enkel het tonen van huizen. Wij bieden een complete dienstverlening aan, van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de sleutels. Droomt u van een prachtig appartement te koop in Geluwe met een adembenemend uitzicht? Of bent u meer geïnteresseerd in vastgoed te koop in Menen dat perfect past bij uw wensen en budget? Onze totaalaanpak op het vlak van immo zorgt ervoor dat uw vastgoeddromen werkelijkheid worden in Geluwe of Menen.

Lokale expertise
met de juiste service

Schonekeer Px1920 03 Bewerkt
Schonekeer Px1920 03 Bewerkt

Zowel in Geluwe als in Menen onderscheiden we ons door een unieke aanpak. Onze focus ligt niet enkel bij de verkoop, maar start al bij het prille begin: de keuze van een bouwgrond. Hierop realiseren we, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, nieuwbouwwoningen en appartementen. Of het nu gaat om de selectie van bouwgronden, het ontwerp van een woonproject of de finale afwerking; elke stap wordt met precisie uitgevoerd. En dankzij onze dubbele rol als vastgoedkantoor en projectontwikkelaar zijn we betrokken bij elk facet van uw toekomstige woning. Hetzij in het gezellige Geluwe, hetzij in het bruisende Menen. Uw tevredenheid is de prioriteit van onze makelaar in Geluwe.

Uw immodroom
is onze missie

Woningen Te Koop Het Paradijs Rekkem 15
Woningen Te Koop Het Paradijs Rekkem 15

Het vinden van het perfecte huis te koop gaat niet alleen over bakstenen en vierkante meters. Het gaat om het realiseren van uw visie, het voelen van die speciale connectie wanneer u een ruimte binnenstapt. Of u nu op zoek bent naar een knus appartement in het hart van Menen, of een ruime gezinswoning in Geluwe, ons team zet zich onvermoeibaar in om uw droom werkelijkheid te laten worden. Met onze uitgebreide kennis van immo in Geluwe en de omgeving van Menen, gidsen we u door elk aspect van het aankoopproces, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust de juiste keuze kunt maken.

Maak nu uw afspraak!

Kom langs en ontdek zelf de diverse projecten die we u kunnen aanbieden. Laat u inspireren door de verschillende stijlen, de kwalitatieve afwerking en de aantrekkelijke locaties. Wacht niet langer en zet vandaag nog die belangrijke stap naar uw droomhuis. Vul ons contactformulier in en ons team van experts van Invest Build in Wervik zal u begeleiden bij elke stap in uw vastgoedreis. Of u nu geïnteresseerd bent in immo in Geluwe of eerder in de buurt van Menen, wij staan klaar om u te helpen. Bekijk zeker alvast onze voorgaande projecten. Uw droomhuis wacht op u, en wij helpen u het te vinden.

Louise Wastyn
Woonadviseur projecten
  • BIV erkend 514.525
Louise Wastyn
Johan Wastyn
Projectingenieur
Johan Wastyn