Makelaar en projectontwikkelaar
in Wervik

Zoekt u een ervaren makelaar in Wervik of Menen die net dat tikkeltje meer biedt? Wij combineren de knowhow van een doorgewinterde projectontwikkelaar met de expertise van een vastgoedmakelaar. Dit maakt van ons een unieke speler op de markt, klaar om u bij te staan van droom tot woonrealiteit.

Home ยป Makelaar en projectontwikkelaar in Wervik

Makelaar en projectontwikkelaar: totaalservice van grond tot sleutel in Wervik

Rijselstraat Menen Belrio Nieuwbouwappartement
Rijselstraat Menen Achtergevel 03 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Voorgevel 02 – Resolutie (web)
Rijselstraat Menen Voorgevel 02 – Resolutie (web)

Onze dienstverlening gaat verder dan die van een gewone vastgoedmakelaar in Menen of Wervik. We beginnen bij de selectie van top bouwgronden, ontwerpen vervolgens nieuwbouw woningen en appartementen op maat van de hedendaagse bewoner en werken ze tot in de puntjes af. Van het eerste idee tot het overhandigen van de sleutels, alles gebeurt onder ons waakzame oog. Ons vastgoedkantoor in Wervik en Menen biedt regelmatig exclusief vastgoed te koop in Wervik en Menen (Rekkem) aan, inclusief prachtige appartementen te koop in Wervik. Deze worden steeds gekenmerkt door kwaliteit, modern comfort en een uitmuntende ligging. Bij Invest Build, ons gerenommeerd vastgoedkantoor in Wervik, kunt u rekenen op een deskundige die met u meedenkt. Of u nu op zoek bent naar vastgoed te koop in Wervik, Rekkem of Menen of een appartement te koop in Menen, onze professionele vastgoedmakelaar en projectontwikkelaar zorgt ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan.

Plan uw bezoek en ontdek uw droomwoning

Klaar om de volgende stap te zetten? Laat u inspireren door onze realisaties en maak een afspraak bij het vastgoedkantoor met een van onze projectontwikkelaars. Bekijk samen met ons welke projecten aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Wacht niet langer en neem contact op met onze onderneming voor een persoonlijke rondleiding en gedetailleerde informatie over onze panden. Uw toekomstige thuis wacht op u. Bovendien zijn wij steeds zoekend naar interessante projectgronden. Contacteer onze medewerkers gerust indien u een beschikbare locatie hebt.

Louise Wastyn
Woonadviseur projecten
  • BIV erkend 514.525
Louise Wastyn
Johan Wastyn
Projectingenieur
Johan Wastyn